SPELLING BEE JUNIOR, 28.05.2020 г.

СУ „Константин Константинов“ – гр. Сливен участва в състезанието Spelling Bee Junior. В надпреварата участваха 13 ученици от начален етап.
Магдалена Пламенова Петкова  oт 2в  се класира на първо място в училищния кръг, който се проведе онлайн на 28.05.2020 г. в СУ „Константин Константинов“ – гр. Сливен  в  платформата  Microsoft  Teams. Магдалена Пламенова Петкова  спелува правилно думата school и победи  Ева Събева Панчева от 3г, която остана втора.
За първа година фондация „КОРПлюС“ предлага на училищата, регистрирани за участие в Bulgarian National English Spelling Bee 2020, възможността да проведат Spelling Bee Junior за учениците от 1 до 4 клас. Подготовката и участието в Spelling Bee Junior ще позволи на малките ученици да преговорят най-често срещаната лексика, да научат нови думи на английски език, да се запознаят с правилата на състезанието и да се изявят пред публика. Вярваме, че участието в Spelling Bee Junior ще мотивира учениците да се включат в Bulgarian National English Spelling Bee през следващите години.
Проектът е насочен към ученици от 1 до 4 клас, които ще получат отделен списък с 250 думи за подготовка. Думите са съобразени с учебната програма по английски език в начален етап. Правилата на състезанието ще бъдат същите като тези в Bulgarian National English Spelling Bee. Spelling Bee Junior се провежда само на ниво училищно състезание с определянето на училищен Spelling Bee Junior шампион и негов подгласник.

Е-ДНЕВНИК

ОФИС 365

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА

СУ „К. КОНСТАНТИНОВ“ ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ