Spelling Bee Junior

СУ „Константин Константинов“ – гр. Сливен  ще проведе  състезание по правопис на английски език Spelling Bee Junior 

За първа година фондация „КОРПлюС“ предложи на училищата, регистрирани за участие в Bulgarian National English Spelling Bee, възможността да проведат Spelling Bee Junior за учениците от 1 до 4 клас. Подготовката и участието в Spelling Bee Junior ще позволи на малките ученици да преговорят най-често срещаната лексика, да научат нови думи на английски език, да се запознаят с правилата на състезанието и да се изявят пред публика. Вярваме, че участието в Spelling Bee Junior ще мотивира учениците да се включат в Bulgarian National English Spelling Bee през следващите години.

Проектът е насочен към ученици от 1 до 4 клас, които ще получат отделен списък с 250 думи за подготовка. Думите са съобразени с учебната програма по английски език в начален етап. Правилата на състезанието ще бъдат същите като тези в Bulgarian National English Spelling Bee. Spelling Bee Junior се провежда само на ниво училищно състезание с определянето на училищен Spelling Bee Junior шампион и негов подгласник.

СУ „Константин Константинов“ – Сливен  ще проведе онлайн състезанието  на  28.05.2020 г. /четвъртък/, от  14:00 часа, в  платформата  Microsoft  Teams.

Пожелаваме  успех  на  нашите състезатели!

Е-ДНЕВНИК

ОФИС 365

ДИГИТАЛНА БИБЛИОТЕКА

СУ „К. КОНСТАНТИНОВ“ ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ